Sexolog i Roskilde

Din sexolog i Rsokilde, Helene Kræmmer

Sexolog i Roskilde

Jeg kan hjælpe dig med sexologisk rådgivning og behandling hvis…

… du oplever manglende lyst, rejsningsproblemer, impotens, overdreven lyst eller mærker du lyster du ikke kan forene dig med.

Jeg inspirerer dig til hvordan du kan leve og udleve dit sexliv, betragte dine problematikker fra nye vinkler og genetablere et sundt selvbillede og øget selværd.

Manglende lyst er et symptom og ikke en sygdom

Jeg behandler både mænd og kvinder, der i første omgang kontakter mig, fordi de oplever manglende lyst til sex. Det er et almindeligt fænomen, at lysten svinger igennem livet, som byder på godt og ondt. Normalvis fylder sexlivet 10% i et parforhold men hvis sexlivet ikke har et naturligt flow og er kommet ind i en negativ spiral med skam og afvisninger, kan det fylde enormt meget.

At gå på opdagelse i sit indre univers, og finde ud af hvor fantastisk et menneske du er, booster dit selvværd og bliver reflekteret i din udstråling og din evne til at sige JA tl livet. Et selvbillede fuld af skam og skyld for eksempel ved manglende lyst, har den modsatte effekt og hindrer dig i at omfavne hele dit potentiale. Der er en grund til at ordet LIV indgår i SEXLIV.

Du kan kontakte mig uforpligtende for at få en fornemmelse af om, det er det rigtige for dig. Jeg er meget direkte, ligefrem og møder dig i øjenhøjde.

I sexologisk rådgivning bliver din problematik behandlet på en respektfuld og konstruktiv fremadrettet måde. Det er meget vigtigt at du kan sige stop og fra og at forløbet foregår i et tempo, hvor du kan implementere det i dit liv. Jeg anbefaler at vi har 3 sessioner, for at samle op på de følelser der dukker op i dit forløb og arbejde videre på dine hjemmeopgaver.

Metoder

Jeg blander metoder, teorier og mine uddannelser sammen som er hhv. psykoterapeut, sexolog og parterapuet for at dække HELE din problematik. Eksempelvis er seksuelle udfordringer ofte sammenhængende med andre ting: uløste konflikter, skyld følelse, at være ude af kontakt med dit følelses register, tilbageholdt vrede etc. Altså, vi kommer hele vejen rundt i terapi. ‘

Jeg kommer ikke med råd om hvordan du skal leve dit sexliv -jeg kan inspirere dig til at turde leve det, som du ønsker det. Jeg arbejder målrettet på at hjælpe dig til at ændre dine handle og tankemønstre, så du opnår den succes i dit liv, som du har brug for – og i mine øjne – krav på. Alle veje starter med et skridt og verden er en afspejling af dine tanker.

 

Det er også muligt at have sessionen i dit eget hjem eller over skype.

Spilleregler:
Vi starter med at aftale 3 tider. Det gør vi for, at der er tid til at få forandringerne integreret i dit liv og for at der kommer en opstart der er sammenhængende, så du ikke træder ud af din process. Min erfaring er, at mange har glæde af et forløb, der strækker sig over 3-5 gange, alt afhængig af problematikken.

Bliver du forhindret i at overholde vores aftalte tid? Du skal melde afbud senest 1 døgn før, ellers betaler du halvdelen af konsultationens pris, hvis du udebliver fra aftalen.Tavshedspligt
Alle terapeuter er underlagt tavshedspligt, som betyder at jeg ikke videregiver oplysninger om dig til andre. Eneste undtagelse er oplysningspligt til eksempelvis politiet.

Jeg har tider både morgen middag og aften samt weekender og ferier.

Din sexolog i Roskilde 🙂