Parterapi i Roskilde

Parterapi Roskilde

Parterapi i Roskilde

Jeres parforholds krise giver Jer anledning til at blive stærkere sammen!

De par, som jeg har hjulpet, har oplevet at:

  • De fik plads til at være sig selv i parforholdet

  • De fik genopbygget tilliden til hinanden

  • De fik lysten til hinanden tilbage

 

Når du er i et parterapiforløb hos mig:

Jeg tilbyder en parterapi-pakke på 5 sessioner af 90 min pr gang. Når i investerer i et forløb har det visse fordele:

  1. I dedikere jer til at løse jeres interne problemer, hvilket skaber mere tryghed og ro til at være i forløbet.
  2. I har førsteret til akut-tider (uden tillæg)
  3. I holder fokus og falder ikke tilbage i gamle rutiner.
  4. …og så sparer i 20% når i investerer i et parterapi-forløb.

Kan skilsmisse afværges i tide?

Ja, hvis I begge er indstillet på at arbejde med jeres individuelle og fælles problemstillinger, -så er der reelt en god chanc,e for at I kan få det godt sammen og endda bedre end før. Jeg ser enhver krise, som en mulighed for personlig udvikling.

Småbørnsforældre oplever også en særlig udfordring når tosomheden forandrer sig til en familiedynamik, hvor det er vigtigt at I har afstemt forventninger og lærer at stille realistiske krav til hinanden og jer selv. 

Utroskab, manglende eller uens sexlyst og skænderier skyldes ofte skæve forventninger og uopfyldte behov. Som par bevæger man sig igennem mange forskellige faser i livet. Når man følges ad med en anden, så kan kærligheden og intimiteten glide i baggrunden.

Kimen til et succesfuldt parforhold ligger i jeres kommunikation. Parterapi er baseret på at opnå forståelse og accept og at I  begge bliver hørt.  De fleste siger at vores 90 min sammen er et psykisk frirum.

I et parterapi forløb hos mig, suppleres ofte med individuel terapi ved siden af parterapien. Få hjælp til at håndtere mønstre fra tidligere forhold, at håndtere afvisninger, vrede og afklaring omkring utroskab.

Det sker nogle gange at sårene er for dybe til at forholdet er givende og sundt at fortsætte. Jeg kan hjælpe jer med at få talt konflikterne igennem og komme godt ud af forholdet.

 

Forløbet i parterapi

I starten af forløbet aftaler vi nogle tider med ca. 1 uges mellemrum. Det er for at have fuldkommen fokus på at arbejde på forholdet. De næste par tider, hvis I føler jer trygge ved det og kan mærke fremskridt, går der et par uger imellem. Mange par har den 5. session i baghånden hvis I oplever tilbagefald, eller som en opfølgning efter nogle måneder “på egne ben”. At aftale en opfølgning er gavnligt, så I netop ikke falder tilbage i de samme mønstre igen.

Der er ingen “rigtig” måde at være i et forløb på. Det er vigtigt at det passer til jeres behov. Eksempelvis vælger flere at gå til parterapi for at kunne håndtere konflikter bedre og få mere nærvær og intimitet i forholdet. Nogle par kommer fast en gang om måneden. Andre en gang hvert halve år. Uanset hvilken form og hyppighed, hjælper et til at holde fokus på at pleje kærlighedsforholdet.

Ønsker I at hjælpe hinanden igennem krisen?

Forudsætningen for at parterapien lykkedes er at begge parter VIL investere energi i at rede trådene ud og starte på en frisk. Det kræver at begge parter VIL arbejde på at tilgive de fejltrin der er begået under vejs. Mange kommer til mig og siger at de, som udgangspunkt ikke tør at TRO på at det kan blive et sundt og nærende forhold igen, men det handler ikke om tro derimod om vilje. Jeg forventer at i laver de lektier som jeg giver jer for derhjemme imellem konsultationerne.

 

Parterapi i Jeres hjem

Parterapi foregår i min praksis i Roskilde i dejlige lyse omgivelser. Til småbørnsforældre tilbyder jeg at komme hjem til jer om aftenen når børnene er lagt. Spørg for kørselstillæg.

En terapisession varer 90 minutter og koster 1200 kr.

I mine øjne er parterapi en investering for livet.

Bestil tid idag på 60 85 92 02 eller helene@helenekraemmer.dk