Nedsat sexlyst

Mister mænd også lysten?

Mænd og kvinders seksualitet har mange forskelle men også flere lighedspunkter. Det er som mand ofte skamfuldt at sige, at du har mistet lysten til sex, hvor kvinder taler mere åbent om det.

Nogle gange kan det være lysten til din partner, andre gange er det lysten helt generelt. I et parforhold vil det udløse en del konflikter, uanset køn, når den ene part afviser den anden seksuelt. Når en mand afviser en kvinde, tager hun det meget personligt og vender det indad. Hun vil ofte reagere med, at hav en kortere lunte og søge mere bekræftelse. Både af positiv ”se mig”-karakter, men også gøre sig synlig på en mere destruktiv måde. Dette er faktisk slet ikke så forskelligt fra det handlingsmønster, du som mand ofte får.

 

Symptomer på manglende lyst

Manglende eller dalende rejsning er en af symptomerne på, når krop – hoved – og følelser ikke spiller sammen. Andre kan sagtens gennemføre et samleje, men oplever at føle det nødvendigt at lukke af for følelserne i akten eller tænke på enten at være en anden eller være sammen med en anden. Har din rejsning svigtet et par gange, bliver det i mange tilfælde selvforstærkende, og ender med at du helt undgår muligheden for at det sker igen.

At lysten er større i perioder og måske næsten ikke eksisterende i andre, er naturligt. Vi glemmer bare at sige det højt og anerkende det. Rent biologisk set, er mænds sexlyst mere stabil end kvinders (fordi kvinder har større hormonelle udsving) men mænd har også en variation, som blandt andet er betinget af hvor maskulin, tilstrækkelig og ønsket han er. Disse faktorer spiller nemlig ind når det gælder produktionen af lykkehormoner og testosteron. Det samme gør årstiderne.

 

Gør noget ved din manglende lyst

Først og fremmest er det vigtigt at få sagt højt. At få sagt højt, hvad det er der rører sig i dig. Hvad der stresser dig og finde frem til hvad det er der har udløst manglen på dit seksuelle drive. For det andet er det vigtigt at se på din historik og dit seksuelle selvbillede. Dit seksuelle selvbillede, består i hvordan du tænker om dig selv, som seksuelt væsen. Føler du dig tilstrækkelig? For det tredje, snakker vi om teknikker til at blive venner med din pik igen, blandt andet bækkenbundsøvelser.

 

Din seksualitet er dit drive og din energi!

Når du er i balance med dig selv og din seksualitet har du en vild gennemslagskraft. Når du kaster skyld og skam af dine skuldre og er mand på din egen måde (fuck janteloven!) skaber du respekt omkring dig. Du er ikke sat i verden for at være 50% af dit potentiale. Du er her fordi du er fantastisk, når du er DIG!

Få lysten og viriliteten tilbage. Vælg din egen vej. Vælg dig selv til.

Jeg har med garanti en tid idenfor en uge. Skriv til mig på helene@helenekraemmer.dk eller ring på tlf 60859202.

Jeg ser frem til at mødes med dig. Mine lokaler ligger diskret med indgang i porten i Skomagergade 8, 2. th. 4000 Roskilde.

Du kan holde på Schmeltz Plads eller ved Roskilde Domkirke. Det tager 5 min at gå dertil fra Roskilde station.