Manglende lyst

Manglende lyst

NB: Denne side er henvendt til kvinder og den feminine seksualitet. Er du interesseret i at læse om manglende lyst, hos mænd klikker du vider til siden her.

 

Oplever du at føle dig fastlåst og stagneret når det handler om at vække din lyst til live og få mere ud af dit sexliv, kan du som mange andre, henvende dig til en sexolog eller terapeut.

Der står side op og ned på nettet og i magasiner, om sex lyst og kærlighed. Men hvorfor er det ikke altid at du kan bruge deres fif til at spice det op, til noget? Det er fordi vi er forskellige. Det gælder både vores seksuelle historie, vores seksuelle selvbillede og vores kroppe.

Hvis du har lyst til at grave dybere og få løsnet de problematikker, der holder dig tilbage fra at have det fantastiske sexliv, som du ønsker, kan du herunder læse hvilke emner du vil komme ind på, i et forløb hos mig i min praksis.

At arbejde med sin seksualitet, er som at skrive en bog: Først tænker du på at gøre det. Så går du i gang. Men undervejs vil du opleve skriveblokeringer, distraktioner og den lille stemme inde i dit hoved, der siger at der er meget andet at give sig til, end at dyrke dig selv. Måske du ligefrem synes du er egoistisk.

Men selvfølgelig skal du have det godt. Inde og ude. I dine tanker og i dine handlinger. Ingen vil takke dig for, ikke at have taget dig af dig selv.

Jeg anbefaler at købe et 3-sessions klippekort, så du dedikerer dig til din udvikling i en periode.

I det forløb kan vi komme ind på emner som:

-det seksuelle selvbillede.

-Skyld og skam.

-sorg og blokeringer (kropsterapi)

-behov og selvværd.

-Dine kærlighedsrelationer.

-Dit naturlige seksuelle flow igennem livet.

-stressfaktorer

-selvkærlighed

Og meget andet. Der er ikke et fast skema jeg følger, da det vigtigste er at få snakket tingene igennem uden pres og urealistiske ambitioner.

 

Ring til mig og få en snak, så du kan få en fornemmelse af om jeg er den der skal hjælpe dig på vej tilbage til dig selv.

Tlf: 60 85 92 02