Profil

Hvem er jeg

Vil du læse lidt om hvem jeg er udover sexolog og parterapeut, så er der lidt om hvor jeg har været og hvad jeg står for. Så kan du fornemme om du er landet på den rette side.

Min praksis er placeret i hjertet af Roskilde på gågaden. Adressen er Skomagergade 8, 2.th.

På det helt personlige plan er jeg en kvinde med masser af energi og engagement. Jeg elsker mit arbejde og involverer mig i hvert enkelt menneske -hos mig er du ikke et nummer og vores relation bliver bygget på tillid og åbenhed.

Jeg praktiserer parterapi, individuelle forløb, gruppeeterapi, foredrag om kommunikation og seksualitet og tilbyder supervision, både til uddannede terapeuter og elever fra flere sexologiske uddannelsessteder .  Jeg arbejder ud fra en blanding af klassisk psykoterapi, lavpraktisk Imago terapi og sexologisk rådgivning, hvilket jeg erfarer er et solidt faglig grundlag at hjælpe mine klienter ud fra.

Jeg er uddannet som henholdsvis psykoterapeut, sexolog, parterapeut/kroppsyke terapeut på Sexologiskolen på Islands Brygge og på Carl-Mar Møllers uddannelsesinstitut i Karlebo. Jeg har praktiseret siden 2010 sideløbende med mine øvrige uddannelser og har erfaringer indenfor mange forskellige problematikker. Jeg har både individuel og parterapi. Jeg superviserer sexolog elever og har undervist og lavet terapi for en gruppe krigs veteraner med PTSD siden 2014.

Jeg ved, hvordan jeg skal hjælpe dig trygt videre på din vej.  Det gør jeg ved at skabe en afslappet og uformel atmosfære, hvor der er plads til både grin og gråd, kaffepletter på trøjen og børnesnot på ærmerne

Tjek straks min blog hvor jeg forærer dig guldkorn i stride strømme, både direkte og gennem diverse aviser .

Kemi er afgørende for vores samarbejde. Synes du ikke, at jeg er det rigtige valg for dig er det i orden. Følg din mavefornnemelse, da den ofte er bedre til at mærke hvilken vej, du skal gå, end dit hoved. Jeg rammer heldigvis ikke alle. Jeg vil ønske dig held og lykke med at finde DIN terapeut.

Føler du at jeg er det rette valg, at jeg skal være din tovholder, din fortrolige og din vejviser skal du blot klikke på emailadressen oppe i højre hjørne eller ringe og få en snak på tlf 60859202.