Events og Polterabend

En sjov og fræk polterabend? Se mere her

Har du lyst til at invitere dine venner til åben brevkasse med en sexolog og parterapeut, vil du vide mere om de kvindelige orgasmer eller har du brug for et spark bagi til at komme videre fra single til optaget, er det alle ting jeg kan inspirere til igennem mine foredrag og workshops. Jeg har arrangementer der varierer fra 1,5 time til en hel dags workshop, hvor vi arbejder grundigt med nogen af de udfordringer , som vi alle støder ind i igennem livet.

Mini workshop for mødregrupper

Kære Nybagte Mødre
Jeg oplever ofte at par går fra hinanden efter at være gået fra status som kærester til at være forældre.
Der sker så ufattelig stor udvikling i forbindelse med forældreskabet.Din nye krop. Dine nye prioteringer. Og spørgsmålet lyder ofte: Hvornår er der tid til mig?

Jeg kommer ud i Jeres mødregruppe for at inspirere til hvordan i kan forblive kærester og forældre samtidig og igennem jeres forældreskab styrke Jeres forhold, så i bliver et stærkt team, der kan overkomme søvnløse nætter og perioder uden så meget kæreste-tid.
Jeg er selv mor til to børn, der er født lige efter hinanden, så jeg taler både af egne erfaringer og ud fra min erfaring som parterapeut og sexolog og de udfordringer jeg oplever mine klienter have i min praksis, og hvordan vi løser dem sammen.
Pris: 100 kr pr deltager plus benzin (min 5 deltagere)
Jeg glæder mig til at høre fra Jer

 

Orgasmer i fokus

Vidste du at kvinden kan opleve 7 forskellige orgasmer? Det er de færreste der gør. Dette foredrag handler om de 7 orgasmer og hvordan du kan gå på opdagelse i dit eget seksuelle univers.Alt foregår fuldkommen påklædt men der bliver ofte en hed og intim stemning, når først der lukkes op for Pandoras æske.Uanset om du er mand, kvinde, single eller i forhold er det inspirerende og informativt. En god aften i vennelag eller en polterabend er en god anledning til at tage spadestikket dybere ind i dit (sex)liv og din viden om nydelse.

150 kr pr pers. Min 5 deltagere