Introducer sexlegetøj til din partner

Gæsteblogindlæg: Introducer sexlegetøj til din partner

Er du måske lidt nysgerrig på at vide, hvad sexlegetøj kan bidrage med i dit parforhold? Før i tiden har sexlegetøj nærmest kun været til selvtilfredsstillelse eller forspil, men de seneste par år har der været stor fokus på, at sexlegetøj også kan gøre sex med en partner mere intens og bringe jer endnu tættere sammen. Det siges nemlig, at sexlegetøj generelt øger lysten til hinanden og bidrager til at i eksperimenterer mere i sengen. For at hjælpe dig lidt i gang har jeg her 3 trin, der kan hjælpe dig med at introducere sexlegetøj til din partner

1 – Snak sammen

Det er ret vigtigt, at du snakker med din partner om ideen at prøve sexlegetøj, inden du – vupti – hiver en dildo eller vibrator frem i sengen. Det vil helt sikkert skræmme nogle. Så introducer tanken om, at du godt kunne tænke dig at bruge sexlegetøj når i har sex eller under forspil. Det kan virke rigtig grænseoverskridende at snakke om og derfor har jeg lavet forslag til, hvilket sexlegetøj jeg vil anbefale at i prøver først eller som du kan introducere for din partner.

2 – Start med forspil

En god måde i kan komme endnu tættere på hinanden og tænde hinanden på er ved at give hinanden en fræk massage. Kroppen har mange flere erogene zoner end du kunne forestille dig – også flere end nede ved kønsorganerne. Så det er klart dér i burde starte. Det er selvfølgelig meget individuelt, hvilke zoner på kroppen man synes føles rart at blive rørt ved, men mange bliver opstemt af zonerne omkring munden, nakken og ørerne. Så gå på opdagelse med din partner og kærtegn hinanden med en lækker massageolie.

Hvis i vil føle jer endnu mere forbundet til hinanden kan i vælge en spiselig massageolie med smag. Slik sensuelt olien af hinanden og oplev en intimitet og nærhed til hinanden. Det kan endda også give en helt ny oplevelse af et frækt blowjob.

3 – Nyd vibrationerne sammen

Når i er blevet godt opstemte sammen, kan i tage skridtet videre og nyde vibrationerne fra et vibrerende stykke erotisk legetøj. Ofte bruges sexlegetøj nemlig til forspil eller som erstatning for sex, men nu kan du også få fingrene i vibratorer, der kan bruges under samleje, så du og din partner kan nyde stimuleringerne sammen. Sexlegetøj til par gør sex lidt sjovere og kan give jer begge mere intense orgasmer for, hvis jeg f.eks. tager udgangspunkt i den prisvindende We-Vibe parvibratorer, så stimulerer den både kvindens klitoris og g-punkt samt mandens penis på samme tid. Der er en grund til at We-Vibe er en prisvinder!

God fornøjelse!

Gæsteblogindlæg af Ida fra sexshoppen winkwink.dk

Skriv et svar