4 bøger jeg kan anbefale

4 bøger jeg ofte anbefaler mine klienter

Jeg startede på uddannelsen som sexolog, af forskellige grunde. For udover at det er ganske naturligt for mig at snakke om ALT, havde jeg ubalance i min lyst og jeg forstod ikke hvorfor. Jeg var jo ung, havde en sød mand osv. Jeg læste bogen Kvindens Nydelse af af Ylva Franzén og fik en AHA!! oplevelse, da jeg så en ny dimension af seksualiteten. Jeg har senere haft æren af at møde hende (og få hendes autograf!!!). Du kan købe den som ebog på Saxo.com

En anden bog, som jeg har læst flere gange er Kærlighedskontrakten af Sara Skaarup. Den berører og udfordrere vores gængse måde at tænke parforhold på. Bogen følger forskellige par, som beskriver hvordan de ønsker og efterlever disse ønsker. Her er eksempler på helt åbne og delvist åbne parforhold. Først gang jeg læste den, satte det en masse tanker i gang i forhold til hele ideen med det monogame forhold og måden vi ser på når nogen ikke føler, at de passer ind dér. Bogen kan købes ved direkte henvendelse til forfatteren på hendes hjemmeside hvor du også kan læse mere om hende og se hvornår hun holder foredrag i nærheden af dig.

Kom du? Af nyligt afdøde Maria Marcus handler om kvinders forskellige oplevelser af at opnå eller ikke opnå orgasme. Der stilles ligeledes spørgsmålstegn ved om det er nødvendigt at opnå orgasme for at have et tilfredsstillende sexliv. Jeg har været så heldig ligeledes at møde Maria Marcus i forbindelse med et foredrag om sadkomachokisme på Sexologiskolen.

Bogen Hvem er du utro? AF Anja Lysholm var en gamechanger for mig. Den er lille og let at gå til og  handler i bund og grund om at du  mest af alt snyder dig selv for at leve det liv du ønsker, når du er utro. Jeg anbefaler denne bog til dem, som dealer med utroskabs mønstre i deres liv og til dem som ser fristelser alle steder, fordi de ikke lever livet på egne præmisser.

Jeg ønsker dig rigtig god læsning!

 

 

Skriv et svar