Skæve forventninger (når i har fået barn)

1- Forventer at sexlivet er som før. Der sker virkelig meget i løbet af en graviditet, hormonelt og følelsesmæssigt. Det er naturligt at lysten ændrer sig og at sexlivet får nye dimensioner. Mange kvinder oplever deres første intense orgasmer efter de har født, når de har oplevet at tilliden er blevet stærkere.

2-Forventer at: Kærestetid opstår uden planlægning. Ja. I er blevet forældre. Og de færreste har lyst til at være væk fra deres barn det første halve år til det første hele år. Det er helt naturligt og ok. Find ting derhjemme, som I synes er hyggelige den første tid og lav en månedlig barnepige aftale når baby er fyldt et år, så I kan komme ud og være mere kærester end forældre. Og skift imellem hvem der booker barnepigen.

3- Forventninger om at du bliver den samme som før. Det gør du ikke. Heldigvis. Venner og veninder vil helt sikkert falde fra og måske komme på bussen igen. Tag det ikke som et tab at nogen falder fra, det er en del af processen.

 

Skriv et svar